TESTIMONIALE

 • Cum functioneaza videochatul? Mai bine ca alta meserie din punct de vedere al veniturilor. Sunt genul de persoana care crede ca imaginea ta ca si model din online conteaza, asa ca daca iti doresti sa fii populara si sa ai castiguri mari, trebuie sa investesti in imaginea ta, sa lucrezi cu un studio care sa te ajute din toate punctele de vedere, asa cum este acesta.

  Mira
 • Videochatul este domeniu in care se fac destul de multi bani, asa ca daca ai sansa de a lucra cu un studio bun, precum acesta, asigura-te ca si economisesti, astfel incat sa depasesti cu succes perioadele in care nu ai la fel de mult trafic. Experienta m-a invatat ce conteaza, iar in videochat daca nu iti dai interesul, nu ai cum sa ajungi in top.

  Teresa
 • Acest studio a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o. Sfatul meu pentru modelele noi in videochat este sa nu se teama sa puna intrebari despre domeniu, sa fie atente la lucrurile care conteaza si o sa aiba succes. Nu este un domeniu greu, plus ca ai sansa de a castiga suficienti bani pentru  un stil de viata asa cum ti-l doresti.

  Denisa
 • Sfatul meu pentru cele care vor sa se angajeze in videochat este sa nu pleci de la premisa ca „banii pica din cer”. Este vorba de cat de mult te implici sa faci acestia bani despre care se discuta, aici ma refer la orele in care esti online, cat de mult te intereseaza sa mentii o relatie cu admiratorii tai online, doar asa vei avea succesul pe care toate femeile il viseaza, din punct de vedere financiar.

  Vica
 • Care este avantajul de a fi model? Faptul ca poti castiga cati bani vrei. Chiar daca se lucreaza pe baza de comision, poti ajunge sa castigi sume care la inceput o sa ti sa para de necrezut, insa totul tine de tine si de cat de mult iti doresti sa lucrezi in domeniu. Eu sunt o persoana sociabila si mi-a fost foarte usor sa ma integrez.

  Ionela
 • Fiecare zi petrecuta la studio este o provocare si un pas inainte in cariera mea de model online. Aici am regasit o echipa care m-a ajutata de cate ori am avut nevoie, aici am devenit independenta financiar si tot aici am reusit sa-mi finalizez studiile, chiar daca am lucrat full time. Daca esti model de videochat, visurile sunt mai aproape decat credeai.

  Ela
 • Cum este atmosfera intr-un studio de videochat? Minunata! Fac parte din aceasta echipa de ceva vreme si lucrurile au evoluat in favoarea mea inca de la inceput. Daca inainte veniturile mele erau sub medie si abia reuseam sa ma intretin, acum imi permit sa-mi ajut si familia atunci cand este cazul, deci pot spune ca pentru mine, videochatul este un succes.

  Vasi
 • De ce am intrat in acest domeniu? Pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa fiu o persoana libera, capabila sa se intretina, iar videochatul a fost prima mea sansa spre nivelul de trai dorit. Aici am intalnit o multime de povesti de viata, o echipa unita, gata sa te ajute de fiecare data si sansa de care aveam nevoie pentru a-mi atinge obiectivele stabilite.

  Elena
 • Am fost independenta dintotdeauna si nu ma simt confortabil sa depind de anumite persoane, mai ales ca am ajuns la o varsta. Imi place sa am o viata peste ceea ce imi permiteam, de aceea am ales videochatul ca job. Este locul unde ma simt bine, pentru mine este foarte important acest aspect pentru ca la locul de munca iti petreci cel mai mult timp din viata. Pe langa echipa pe care o am, ma bucur de castigurile lunare si de avantajele pe care mi le ofera acest studio.

  Larisa
 • Sa lucrezi intr-un mediu care iti aduce o multime de beneficii, cred ca asta este ceea ce inseamna reusita. Cel putin din punctul meu de vedere. Ma simt foarte bine cu ce am ales sa fac, sunt una dintre cele mai vechi modele din studio si ma bucur sa vad de fiecare data noi colege, sa le sfatuiesc si sa-mi petrec timpul cu el.

  Medeea