TESTIMONIALE

  • De ce am intrat in acest domeniu? Pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa fiu o persoana libera, capabila sa se intretina, iar videochatul a fost prima mea sansa spre nivelul de trai dorit. Aici am intalnit o multime de povesti de viata, o echipa unita, gata sa te ajute de fiecare data si sansa de care aveam nevoie pentru a-mi atinge obiectivele stabilite.

    Elena
  • Am fost independenta dintotdeauna si nu ma simt confortabil sa depind de anumite persoane, mai ales ca am ajuns la o varsta. Imi place sa am o viata peste ceea ce imi permiteam, de aceea am ales videochatul ca job. Este locul unde ma simt bine, pentru mine este foarte important acest aspect pentru ca la locul de munca iti petreci cel mai mult timp din viata. Pe langa echipa pe care o am, ma bucur de castigurile lunare si de avantajele pe care mi le ofera acest studio.

    Larisa
  • Sa lucrezi intr-un mediu care iti aduce o multime de beneficii, cred ca asta este ceea ce inseamna reusita. Cel putin din punctul meu de vedere. Ma simt foarte bine cu ce am ales sa fac, sunt una dintre cele mai vechi modele din studio si ma bucur sa vad de fiecare data noi colege, sa le sfatuiesc si sa-mi petrec timpul cu el.

    Medeea